Foglalás
Bezár

A Kastélyépület

Kastélyhotel Simontornyán? Tökéletes választás, ha arra vágyik, hogy kilépjen a szürke hétköznapokból.

A Kastélyhotel egy több hektáros francia park szívében található, körös-körül szőlődombok, erdők, gyönyörű tájak határolják. A Kastélyparkban, szemben a főbejárattal egy delfin alakú szökőkút található.

Kastélyhotelünk hangulata



A gyönyörű, szecessziós stílusú épület különlegessége az egyedülálló, faragott bútorzat és berendezés,amelyek mindegyike kézzel készült, mint például a selyemfonállal hímzett képek is. A Kastélyhotel romantikus hangulatot teremt Vendégeink számára, ahol főúri elegancia és minőség uralkodik.

A belső terek mahagóniból és rózsafából készült, kézzel faragott bútorokkal kerültek berendezésre. Az első és a második emeleten különböző hangulat uralkodik, ráadásul az épületben nincs két teljesen egyforma szoba, mindegyik más és más. A vadászati elemekkel díszített második emeleten a szobákat eredeti francia famennyezettel és tölgyfa parkettával álmodták meg, melyek romantikus és meghitt hangulatot biztosítanak Vendégeink számára.

Ebben az épületben található a Toronyszoba franciaerkélyével, mely egykor Fried Imre vadászszalonja volt. Fried Imre itt tartotta fegyvergyűjteményét egy fehér zongorával együtt, mely sajnos már nem látható. E toronyszoba különleges szoba, melyet felújításkor visszaállítottak az eredeti formájába.

A hallban a kézzel faragott sárkánymotívumok mellett márványkandalló nyújt meghitt hangulatot, ahol vendégeink a pattogó tűz mellett élvezhetik a Kastélyhotel bárjának kínálatát, köztük a hotel saját borainak összetett ízvilágát.

Ismerje meg különleges éttermünket!



A recepció és a hall mellett a Kastélyban található éttermünk is, mely a hagyományos ételek mellett vietnámi ételkülönlegességeket is kínál. Éttermünk kiegészül annak teraszával is, így akár vacsora vagy ebéd közben is élvezhetjük a Kastély parkjának varázslatos környezetét.

Az emeleti társalgó is a főúri hangulat bizonyítéka, hiszen a hatalmas faragott trónszékek igazán elegáns és felemelő légkört teremtenek.

Wellness és Fitness a kastélyhotelben



Habár Wellness és Fitness Központunk a Liliom szárnyban található, könnyedén megközelíthető a Kastélyból is, hiszen kialakításra került a két épület között az Orchidea átjáró, mely egy fedett, zárt, ám ablakai révén mégis világos, függő átjáró. Ennek köszönhetően Vendégeink kényelmesen átsétálhatnak a Liliom szárnyba, hogy kiélvezhessék szállodánk biztosította pihentető, kényeztető fürdőket, masszázsokat, szaunákat és aromakabinokat.

Szobák a kastélyhotelben



A Kastély épületében 9 kétágyas szoba, 4 háromágyas szoba és 2 lakosztály kényelme, romantikája várja a pihenésre, kikapcsolódásra vágyókat, melyek közül a legimpozánsabb az Elnöki Lakosztály, ahol a bútoron kívül a kiegészítők is kézzel készültek: a selyemfonállal hímzett kép, a perzsaszőnyeg és a selyemtapéta fantasztikus harmóniában szolgálják a Vendégek kényelmét. Az erkélyről lenyűgöző kilátás nyílik a Kastély udvarára is, így bármikor gyönyörködhetnek a franciapark szépségeiben.

Hírlevél feliratkozás
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy azonnal, az elsők között értesüljön kedvezményes ajánlatainkról!