Foglalás
Bezár

Gasztronómiai programok

Szállodánk a kiváló ételek mellett különleges gasztronómiai programokat is kínál az érdeklődőknek, melyek mind az egyéni, mind a csoportosan érkező vendégek számára kiváló hangulatot teremtenek és remek kikapcsolódási lehetőséget nyújtanak.

Borkóstoló a Kastély borospincéjében:



Vegyenek részt egy jó hangulatú borkóstolón a Fried Birtok borospincéiben, öt percnyi sétára a Kastélyszálló mögötti domboldalon. Az „Öreg” pincében megízlelhetik a Fried Birtokon termett gyümölcsökből készült pálinkákat, majd a tőle pár lépésre található „Panoráma” borteraszon folytatódig a program, egy hagyományőrző borkostolóval. Saját pincészetünk által készített, tölgyfahordókban érlelt kastélyborokat kínálunk vendégeinknek, mellé házisütésű pogácsát és zsíros kenyeret lilahagymával szolgálunk fel.Vegyenek részt egy jó hangulatú borkóstolón a Fried Birtok borospincéiben, öt percnyi sétára a Kastélyszálló mögötti domboldalon. Az „Öreg” pincében megízlelhetik a Fried Birtokon termett gyümölcsökből készült pálinkákat, majd a tőle pár lépésre található „Panoráma” borteraszon folytatódig a program, egy hagyományőrző borkostolóval. Saját pincészetünk által készített, tölgyfahordókban érlelt kastélyborokat kínálunk vendégeinknek, mellé házisütésű pogácsát és zsíros kenyeret lilahagymával szolgálunk fel.

„Autentikus környezet, kiváló borok, figyelmes kiszolgálás”

Gasztronómiai program:



Vegyenek részt egy jó hangulatú búbos kemencés sütögetésen vagy bográcspartin a Fried Birtok „Panoráma” borteraszán, mely remek kikapcsolódási lehetőség akár nagyobb társaságok részére. Az „Öreg” pincében megízlelhetik a Fried Birtokon termett gyümölcsökből készült pálinkákat, majd a tőle pár lépésre található „Panoráma” borteraszon folytatódig a program, egy hagyományőrző borkostolóval. Saját pincészetünk által készített, tölgyfahordókban érlelt kastélyborokat kínálunk vendégeinknek, mellé házisütésű pogácsát és zsíros kenyeret lilahagymával szolgálunk fel. Közben szakácsaink már találják a friss levegőn elkészített ételeket, majd házi készítésű süteményekkel zárjuk a programot.

Választható ételek:

  • Csülök Pékné módra vele sült lecsós burgonyával
  • Kacsacomb lilakáposztával és grillezett zöldségekkel

A program tartalmazza:

  • Házisütésű pogácsa és zsíros kenyér lilahagymával a borkóstolóhoz.
  • Választott főétel mellé házi savanyúságok és friss saláták
  • Két fajta házi készítésű sütemény
  • Korlátlan kastélybor és üdítőital fogyasztás a program ideje alatt.

A programot legalább 12 fő részvételével tartjuk meg.

Hagyományőrző disznótor - egyeztetés alapján:



A program helyszíne a Panoráma Borterasz, ahol részvételi lehetőséget biztosítunk egy hagyományos disznóvágáson. A magyar szokásoknak megfelelően pálinkás ébresztéssel indítjuk a napot, erőt gyűjtve a munkálatokhoz. Ezután a böllérrel közösen megtörténik a disznó feldolgozása bemutatva a simontornyai apáról fiúra szálló titkos fogásokat. A jól megérdemelt disznótoros ebédet követően a Kastély saját, tölgyfahordós eljárással készült borait kóstolhatják meg.

Hírlevél feliratkozás
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy azonnal, az elsők között értesüljön kedvezményes ajánlatainkról!