Foglalás
Bezár

A Vadászház

Vadászházunk a birtok domboldalán helyezkedik el, amely mellett az utat követve pincesorunk húzódik. Vadászházunkat nem csak a „vadászat szerelmeseinek” ajánljuk, nagyobb baráti társaságok, vagy családok részére is tökéletes választás.

Az épületben 3 Standard szoba, 1 Lakosztály és egy Családi apartman található, melyeket klasszikus stílusban rendeztek be. Ez a külön épület egyidejűleg 12 fő kényelmes elhelyezésére alkalmas.

A Vadászházban, 2016 év végén került kialakításra a korábban rendezvény teremként működő Trófea teremből, és a mellette található szobából egy kétlégterű, családi Lakosztály, amely külön hálószobákkal rendelkezik. A világos, gyönyörűen berendezett szoba meghitt hangulatot biztosít. Az elegáns és minőségi környezetet pedig a falat borító selyem tapéta biztosítja. A lakosztályhoz egy kandallóval felszerelt ebédlő is tartozik. A szoba ablakaiból pedig nemcsak a Fried Birtok szépségeit, de még a simontornyai vár csúcsát is megcsodálhatjuk, illetve a fedett erkélyéről gyönyörű kilátás nyílik a Kastély udvarára.

Egy kedves vendégünk írta:



"4-en + egy kiskutyával voltunk a vadászházban és remekül éreztük magunkat, ami a szállodában dolgozók kedvességének és figyelmességének köszönhető. Külön köszönet a pincéreknek és a recepciósoknak is, akik végig nagyon udvariasak és alaposak voltak. A Márton napi menü Isteni volt a pálinkák és borok kíséretében. Köszönjük."

Hírlevél feliratkozás
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy azonnal, az elsők között értesüljön kedvezményes ajánlatainkról!