Foglalás
Bezár

A Liliom szárny

A Liliom szárny egy külön épülete szállodánknak, melyet a fedett Orchidea átjáró köt össze a Kastéllyal.

Ebben a szárnyban található Wellness és Fitness Központunk is, melynek szolgáltatásai felhőtlen kikapcsolódást biztosítanak a szállodában töltött pihentető napok alatt. (Wellness-részlegünk szolgáltatásairól a Wellness & Beauty menüpont alatt tájékozódhatnak részletesebben.)

Modern berendezés



A főépülettel ellentétben a Liliom szárny modern berendezésű, melynek 21 elegáns szobájában természetes alapanyagokból készült bútorok biztosítják a tökéletes kényelmet Vendégeink részére. A különböző szobatípusokból mindenkinek lehetősége van az igényeinek megfelelő szobatípus kiválasztására. A szárnyban található Standard, Superior és Superior plus szobatípus is, amelyek két, de akár négy fő részére is kényelmes elhelyezést biztosítanak. Superior Plus családi szobáink lehetőséget biztosítanak olyan családok részére is, ahol a gyermekek már külön légtérben is alhatnak, de mégis a család közelségében szeretnék álomra hajtani a fejüket. A kisebb gyermekek számára az épületben kialakításra került egy játéksarok is. Az első emeleten lévő szobák mindegyike erkéllyel rendelkezik, így élvezhetik a napsütés és a friss levegő jótékony hatását.

Antiallergén szobák



Allergiás vendégeink számára is tökéletes pihenést tudunk itt biztosítani, hiszen a Liliom szárny szobái antiallergén bambuszparkettával vannak burkolva. A szobák légkondicionálása fal hűtés-fűtéssel, azaz a legmodernebb technikával lett megoldva, így szemszárazság és a légfúvás okozta egyéb kellemetlenségek sem mutatkozhatnak allergiás vendégeinknél.

Különleges, Superior plus szobánk Vendégei saját jacuzzijukban pihenhetik ki fáradalmaikat. A fürdőszoba panorámaablakán keresztül, amely kijáratként is szolgál a teraszra, lélegzetelállító kilátás nyílik a Kastélyt körülölelő franciaparkra.

Akadálymentesítés



Mozgáskorlátozott Vendégeink a Liliom szárnyban működő lift segítségével könnyen közlekedhetnek a Wellness-Fitness központ és szobájuk között. Akadálymentes szobánk tágasabb terekkel és speciálisan kialakított fürdőszobával igyekszik megkönnyíteni a pihenést mozgáskorlátozott Vendégeink számára.

Bálterem



A Liliom szárny földszintjén található a Báltermünk, mely 100 - 120 fős rendezvények megrendezésére is alkalmas. A terem beépített projektorral és minden szükséges technikai felszereltséggel rendelkezik, így konferenciák, esküvők, osztálytalálkozók, baráti és családi összejövetelek megrendezésére is alkalmas, melynek hatalmas terasza is lehetőséget nyújt különféle rendezvények megtartására.

Hírlevél feliratkozás
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy azonnal, az elsők között értesüljön kedvezményes ajánlatainkról!