Csapatépítő programok
Kikapcsolódás, szórakozás, jókedv és kaland! Ez a kulcsa egy sikeres csapatépítő tréningnek. Mindezt szeretné gyönyörű környezetben, távol a város zajától, baráti hangulatban, egy tapasztalt csapat segítségével megszervezni?
A Fried Kastély*** Hotel az ideális helyszín!
Kastély-borok kóstolója a borteraszon, a dűlők szomszédságában:
Mi is alapozná meg jobban a hangulatot, mint finom borok megízlelése, igazán autentikus környezetben? A szálloda borospincéjében, saját készítésű, helyben termett szőlőből készült, kastély-borokat kóstolhatnak meg a vendégek. A program ideje alatt, a felkínált borok korlátlanul fogyaszthatóak, amelyek mellé, borkorcsolya és ásványvíz kerül felszolgálásra. A kóstolás keretében, ismereteket szerezhetnek a helyi borkultúráról és helytörténeti érdekességekről. Az eredeti állapotában megőrzött borospince és környezete kiváló helyszín egy időutazásra.
Gasztronómiai program:
Vegyenek részt, egy jó hangulatú kemencés sütögetésen vagy bográcspartin a Fried Birtok „Panoráma” borteraszán. Ez remek kikapcsolódási lehetőség, akár nagyobb társaságok részére is. Az „Öreg” pincében már kóstolhatnak, majd a tőle pár lépésre található, „Panoráma” borteraszon folytatódik a program, egy borbemutatóval. Saját pincészetünk által készített és érlelt kastély-borokat kínálunk vendégeinknek, mellé pogácsát és sajtválogatást. Közben, szakácsaink már találják is a helyben elkészített ételeket, majd házi süteménnyel zárjuk a programot.
Választható ételeink:
- Csülök Pékné módra vele sült kemencés burgonyával
- vagy
- Kacsa-comb lilakáposztával és burgonyával
- vagy
- Vörösboros marhapörkölt vajas galuskával
- vagy
- Sertés pincepörkölt hagymás tört-burgonyával
- vagy
- Bográcsgulyás
A program tartalmazza:
- Pogácsa és sajtválogatás a borkóstolóhoz
- Választott főétel mellé házi savanyúságok
- Házi sütemény (pite vagy rétes)
- Korlátlan kastély-bor és üdítőital, ásványvíz fogyasztás
A programot minimum 20 fő részvételével tudjuk megszervezni!
Hagyományőrző disznótor:
A hagyományos, napjainkra egyre inkább feledésbe merült, vidéki disznóvágás hangulatát szeretnénk feleleveníteni vendégeinknek. A Fried Kastély borteraszán, bográcsban készült böllér-reggelivel kezdjük a napot. Ezután következik a kolbásztöltés, tepertő sütés és főzőiskola, ahol a toros-káposzta készítésében vehetnek részt az érdeklődők. Mindeközben, a kastély-borok és pálinkák sem maradhatnak el természetesen az asztalokról. A mozgalmas és fárasztó nap végén, „komatállal” azaz disznó-vágós ajándékcsomaggal köszönünk el a résztvevőktől.
Programunk megszervezéséhez, a minimum létszám 20 fő, illetve 2 éjszakás szállodai tartózkodás szükséges!
Kérje ajánlatunkat csapatépítőjére űrlapunkon keresztül!
Kapcsolattartási adatok
Vezetéknév: *
Keresztnév: *
E-mail: *
Telefon: *
Cég neve:
A tervezett rendezvény adatai
Rendezvény jellege: *
Tervezett létszám *
fő
Tervezett időpont: *
Döntés tervezett időpontja *
Étkezések: *
Étkezéshez italcsomag: *
Kültéri főzési lehetőség: *
Kávészünet, bekészítés: *
Outdoor programot tervez? *
Teremhasználat a rendezvény ideje alatt: *
Berendezés: *
Éjszakai teremhasználat 22:00 után: *
Igényelt termek száma: *
Technika a teremben/termekben: *
Szállás információk
Szállásigény létszám *
fő
Éjszakák száma: *
Elhelyezés típusa *
Egyéb információk
Megjegyzés, extra igények:
Address: *