Foglalás
Bezár

Kastély programlehetőségek

Kedves leendő Vendégeink! A Kastély, Simontornya és a környék rengeteg programlehetőséget kínál Önöknek, amelyekből biztosan megtalálják az Önök számára legmegfelelőbbet.

Számos pihentető wellness-lehetőség, gasztronómiai program, könnyű kikapcsolódás, kirándulás, túra és látnivaló közül válogathatnak, melyekről itt részletesebb információkat szeretnénk nyújtani az Önök számára, hogy megkönnyítsük a választásukat.

A Fried Kastély*** Hotel programlehetőségei:



A Kastély gyönyörű franciaparkja, a szőlődombok és a Birtok lehetőséget biztosít rövid sétákra, ahol a gyermekeket játszótér várja.

Játékok



Beltéri és kültéri játékok színes tárháza várja az idelátogatókat, hogy a Birtok elhagyása nélkül is megfelelő szórakozást és kikapcsolódást tudjunk biztosítani Vendégeink részére. Ezekből szemezgetve: biliárd, asztalitenisz, asztali foci, darts, kártyák, társasjátékok, lengő teke, tollaslabda használatának lehetősége, olvasósarok, íjászat, kerékpározás.

Wellness - Fitness



Vendégeink részére ingyenesen biztosítjuk a Wellness-Fitness Központ szolgáltatásainak korlátlan használatát nyitvatartási időben (8-20). A fedett fűtött úszómedence, a meleg vizes masszázs-pezsgőfürdő medence, a finn-, infra-, aroma szaunák, a gőzkamra, az aroma tepidárium és a légkondicionált fitness terem egész évben várja a vendégeket, tavasztól őszig pedig a kültéri medence és strandröplabda pálya is bővíti a kört. Részletesebben tájékozódhatnak szolgáltatásainkról weboldalunk „Wellness & Beauty” menüpontja alatt.

Gasztronómia - Borászat



Simontornya a Tolnai borvidékhez tartozik, 2011 óta pedig a Fried Kastély Pincészet egy nemzetközi borút állomása is. Saját borainkból készített nedűinket megkóstolhatják Vendégeink egy borkóstoló keretében, melyre saját borospincénkben kerül sor és amely során a borokat hordóból lopóval kínáljuk. Gasztronómiai programjaink keretében a borkóstoló után vendégeink a Panoráma Borteraszon fogyaszthatják el a bográcsban vagy búbos kemencében készült ételeinket.

Szállodánk többféle gasztronómiai programot kínál, mint például a borkóstolás, bográcsparti, búbos kemencés sütögetés. Ezekről a lehetőségeinkről a „Bor és Gasztronómia” menüponton tájékozódhatnak.

Hírlevél feliratkozás
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy azonnal, az elsők között értesüljön kedvezményes ajánlatainkról!