Foglalás
Bezár

Fried Kastély*** Hotel

Simontornya egy Balaton környéki, csendes, Tolna megyei kisváros. A Kastélyszálloda egy álomszép, több hektáros birtokon helyezkedik el, ahol a francia kastélypark és a Birtokot körülölelő szőlődombok, erdők és gyönyörű tájak, igazán nyugodt környezetet biztosítanak a pihenni vágyóknak.

Az elmúlt évek folyamán a Fried Kastély*** Hotel - a Kastély, a Liliom szárny és a Vadászház épületegyüttesével – igazi Főúri Birtokká nőtte ki magát.

Szobáink



A Fried Birtok épületei különböző stílusban kerültek berendezésre, így míg a szecessziós stílusú Kastély vendégei az elegáns és romantikus szobákban hajthatják álomra fejüket, addig a Liliom szárny vendégei a modern stílusú bútorok kényelmét élvezhetik. A vadászház a családias légkör megtestesítője.

Bor és Gasztronómia



A szálloda első kategóriás étterme tradicionális magyar ételeket és nemzetközi különlegességeket kínál. A szálloda saját borospincéjében a Vendégek megkóstolhatják a hagyományos eljárással készült kastélyborokat, emellett a Panoráma Borteraszon lehetőség van bográcsozásra és grillpartira is, miközben a környék szépségeiben gyönyörködhetnek.

Wellness & Beauty



A Wellness-Fitness Központban különböző lehetőségek állnak a Vendégek rendelkezésére: fedett úszómedence, melegvizes masszázs-pezsgőfürdő, légkondicionált fitness-terem, finn szauna, infra szauna, gőzkamra, aroma-tepidárium, masszázs- és terápiás helyiségek. A nyári szezonban szabadtéri medence, strandröplabda pálya, kerti pezsgőfürdő, valamint a szőlődombokra és a Sióra néző, páratlan panorámájú napozóterasz várják a hétköznapokban elfáradt vendégeket a teljes regenerálódás élményével. Masszázsok, wellness kezelések színes skáláját ajánlja Önöknek a Fried Birtok, amelyek teljes kikapcsolódást és felfrissülést nyújtanak.

Programlehetőségek



A Fried Kastélyszálloda a legkisebbekre is gondolt, őket várja a játszótér, de természetesen a család minden tagja megtalálhatja itt a megfelelő programlehetőséget, mint például a kerékpár- és gyalogtúra, íjászat, biliárd, csocsó, asztalitenisz, vadászat, horgászat, kirándulások a környéken. A Fried Birtokon télen-nyáron a borkóstoló, szabadtéri sütögetés és bográcsozás fokozza az egyébként is kellemes hangulatot.

Rendezvényszervezés / Esküvő



A Fried Kastély*** Hotel többféle lehetőséget biztosít a különböző rendezvények lebonyolítására, hiszen számos különteremmel is rendelkezik, ahol mind családi, mind üzleti rendezvények lebonyolítását vállalja. Mindemellett korszerű technikai felszerelést tud biztosítani szállodánk.

Hírlevél feliratkozás
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy azonnal, az elsők között értesüljön kedvezményes ajánlatainkról!